top of page
Rena motell.jpg

Dette er våre standard utleiebetingelser

Foretaksinformasjon utleier

Rena Motell/ Rena Utleie Org nr 915 583 814

 

Kontaktdetaljer;

Rena Motell

Brugata 37, 2450 Rena booking@renamotell.no

+47 97052956

Bestillingsprosess

Bestillinger dvs. ukes, weekendbasis eller langtid skjer elektronisk via nettsiden. Etter å ha mottatt bestillingen vil bestiller motta på mail en ordrebekreftelse på tildelt ledig rom. Bestiller er ansvarlig for å sjekke om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen, spesielt ankomst og avreise.

Betaling av opphold

Det er selvbetjent innsjekk og før rom blir tildelt skal betalingen derfor gjøres elektronisk via Vipps, eller til vår bankkonto 1885.16.86378. Innsjekk før kl 15:00 må avtales på forhånd.

Studenter/Bedrifter

Bedrifter/ Forsvaret som ønsker faktura kan ta kontakt med booking@renamotell.no eller tlf 97 05 29 56.

Studenter har egne betingelser og student-nummer må oppgis ved booking under «gjesteinformasjon spesielle ønsker».

Avbestilling

Avbestillingen må gjøres minimum 5 dager før oppholdet starter. Avbestilling etter fristen eller uteblivelse, belastes hele oppholdet og refunderes ikke. No show uten betaling resulterer i at framtidige reservasjoner slettes uten varsel.

Angrerett

Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

Garanti

Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Rena Motell/ Rena Utleie AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. Rena Motell/ Rena Utleie AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Ankomst/Avreise tidspunkt

Booking på drop inn samme dag skal ikke gjøres på nettsiden, men må avtales i god tid før ankomst på tlf 97 05 29 56. Utsjekk innen kl 11:00 på hverdager, 12:00 på helg og helligdager.

Husregler

Det er ikke tillatt å slippe andre personer inn på hotellet eller rommet enn de som er oppført som beboere på rommet. Om det er spesielle behov for dette skal dette avtales med motellet på forhånd. Det er ikke tillatt med festing på rom eller i fellesarealer. Det er heller ikke tillatt med husdyr på rommene. Den enkelte beboer som benytter seg av selvhushold på kjøkkenet skal også rydde og vaske opp etter seg.

bottom of page